apec2012.ru
Магия любви, привороты, отвороты, заговоры, приметы, фен-шуй, значение имени, отношения, психология, гадания, таро, руны и многое другое.

Акафист киприану и иустинии — в чем помогает, слушать и читать

В жизни бывают случаи, когда человек становится жертвой черной магии и колдовства, даже не подозревая об этом. Он резко заболевает или плохо себя чувствует, теряет работу или близких людей, в жизни такого человека буквально все идет наперекосяк.

Порой успешный бизнесмен вдруг становится нищим и спивается, или молодая женщина сохнет на глазах, а врачи не могут установить диагноз.

Таким образом действуют злые чары, порча или сглаз.

Акафист киприану и иустинии поможет человеку противостоять колдовству и убережет от нападения сил тьмы. Слово акафист означает пение стоя, т. е. такую молитву необходимо читать стоя, прославляя благодеяния святых и прося их о защите и помощи.

Как узнать, что на человека наведена порча? Вот некоторые признаки такого разрушительного процесса:

  • Потеря аппетита и болевые ощущения в теле.
  • Внезапный липкий страх, чувство тревоги.
  • Постоянная беспочвенная раздражительность и агрессия.
  • Желание наложить на себя руки.
  • Невыносимые душевные страдания неопределенного происхождения.
  • Возникновение чужих голосов в голове (слуховые галлюцинации).
  • Постоянная бессонница или, наоборот, чрезмерная сонливость и зевота.

Акафист киприану и иустинии читать можно в любое время суток, исключение составляет лишь период церковных постов. Главным моментом при чтении акафиста является абсолютная сосредоточенность и вера в эффективность задуманного.

Даже если в голове будут появляться разные мысли (помыслы), насылаемые диаволом, останавливаться в молитве нельзя. Особое внимание нужно обратить на правильную расстановку ударений в словах.

Только так можно получить благоприятный результат.

Прежде всего, – в избавлении от злых чар и колдовства, наведенной порчи и сглаза, исцелении душевных недугов. К сожалению, в современном мире многие безбожные люди обращаются к магам, гадалкам и колдунам, чтобы навредить своим ближним.

Ими управляют зависть, желание отомстить или расположить к себе. Результатом проведенных магических ритуалов становится порча – мощная негативная программа, в сущности направленная на причинение вреда или погибель человека.

Кто такие Иустиния и Киприан? (Немного об истории жизни святых)

Православная церковь отмечает День памяти Киприана и Иустинии 15-го октября. Священномученики были казнены в Никомидии в 304 году.

До обращения в христианство Киприан был знаменитым волхвом в Антиохии и успешно насылал бесов на людей. Однажды богатый юноша Аглаид попросил колдуна наслать чары на молодую христианку Иустину, в которую он был влюблен, но не получал ее расположения.

Христос – Жених мой; Ему одному я служу и ради Него храню мою чистоту, – всякий раз отвечала девушка отказом жениху.

С помощью бесовской силы Киприан попытался трижды воздействовать на Иустину, однако бесы не имели власти над ней, поскольку девушка ограждала себя Крестным знамением, а также молитвой и постом.

Даже после того как Киприан наслал мор на город, в котором жила Иустина, бесы не смогли противостоять молитвенной силе христианки. Колдун осознал бессилие нечистой силы перед Всевышним, покаялся в своих грехах, отдал на сожжение свои магические книги епископу Анфиму, отрекся от язычества и обратился в христианство.

Вскоре Киприан стал епископом и своей молебенной жизнью сравнялся с великими святыми.

Иустина же ушла в монастырь, где была избрана настоятельницей (игуменией).

Киприан и Иустина вместе проповедовали христианство, а впоследствии приняли мученическую кончину за Христа и нынче имеют власть над бесами. Интересный факт: некий Феоктист (воин, который видел мученическую смерть неповинных христиан) также объявил себя христианином и претерпел казнь вместе с ними.

Чудотворные мощи святых ныне почивают на острове Кипр в селении Менико, в стенах храма, названного в их честь.

Как действует акафист киприану и иустине? С молитвенными словами к святым прибегают с целью ограждения от нечистой силы, насланной чародеями.

Поскольку священномученик Киприан прошел путь служения темным силам, он имеет власть над ними. Пребывая в настоящее время в небесных обителях, святой помогает призывающим его побороть негативное воздействие злых сил.

Праведница Иустина побеждает нечистых духов, поэтому акафист этим двум святым имеет двойную силу. Молитва воздействует как своеобразный щит, ограждающий от завистливых и глазливых людей, черных магов и колдунов.

Конечно же, текст акафиста, как и любую молитву, следует читать от души, глубоко веруя и полностью полагаясь на всесильность Господа.

В акафисте идет речь о жизни и земных подвигах Киприана и Иустины, основанных на заметках их современников. В тексте упоминается также о гонениях христиан, совершаемых при римском правителе Диоклетиане.

Полный текст акафиста киприану и иустинии приведен ниже.

Избранный от диавольскаго служения на служение истинному Богу и к лику святых сопричтенный, священномучениче Киприане, моли Христа Бога избавитися нам от сетей лукаваго и побеждати мир, плоть и диавола, да зовем ти: Радуйся, священномучениче Киприане, скорый помощниче и молитвенниче о душах наших.

Ангельския силы удивишася, како от художества волшебнаго обратился еси, богомудрие, к познанию Божественному, покаянием обрел еси ангельское безстрастное житие. Мы же, обращению твоему дивящеся, вопием ти таковая: Радуйся, обращением твоим ангелов удививый; Радуйся, лик святых возвеселивый.

Радуйся, мудрость свою показавый: Радуйся, за Христа венец приявый. Радуйся, яко тобою бесы отгоняются; Радуйся, яко тобою болезни исцеляются.

Радуйся, священномучениче Киприане, скорый помощниче и молитвениче о душах наших.

От художества волшебнаго обратився, богомудре, к познанию Боже-ственному, показался еси миру врач мудрейший, исцеления даруя чествующим тя, Киприане, со Иустиною, с неюже молися человеко-любцу Владыце спасти души наша, поющих: Аллилуиа.

Разум несовершенен к разумению истины Божественныя имея, в ослеплении языческом сущу, бесовские хитрости изучая, усердно трудился еси. Но уразумев, яко боятся Креста Господня, немощи демонския познал еси, и отвратився служения лукаваго, во Храм Господень притекл еси, сего ради зовем ти: Радуйся, хитрости демонския изучивый; Радуйся, прелести служения его обличивый.

Радуйся, змия лукаваго посрамивый; Радуйся, мудрых мира сего мудрейший.

Радуйся, разумнейших разумнейший; Радуйся, священ-номучениче Киприане, скорый помощниче и молитвенниче о душах наших.

Сила Вышняго просветила есть ум твой, Киприане, егда не имеяше успеха в чародействе Аглаида ко Иустине, бесы рекли ти: Мы Креста боимся и силу теряем, егда Иустина молитися имать. Он же рече им: Аще вы Креста боитесь, то колико Распятый на Кресте страшнее вам есть, и познав слабость бесовскую, вшед в храм Господень пояше со всеми верными: Аллилуиа.

Имеяй ум, просвещенный силою свыше, Киприан шедше к епископу, прося крещения еси, но той, убоявся, отказал ему. Святый же иде в храм Господень и стояще на Литургии, не вышел есть из храма, егда диакон возгласил: Оглашенные, изыдите.

Не выйду из храма, — рече Киприан ко епископу, — дондеже не окрестиши мя.

Мы же, радующеся твоему вразумлению, поем ти таковая: Радуйся, силою свыше просвещенный; Радуйся, Господом вразумленный. Радуйся, силу Креста познавый.

Радуйся, демонов от себя отгнавый. Радуйся, жизнь свою исправивый; Радуйся, стопы в Церковь направивый.

Радуйся, священномучениче Киприане, скорый помощниче и молитвенниче о душах наших.

Буря помышлений одержаше тя: како пряти крещения. Взем все своя чародейския книги, святый сложиша их на средине града и сжегл есть их, поя Богу: Аллилуиа.

Услышав о тебе епископ, о благом намерении во Христа облещися, крестил тя и чтецом во храме Божием поставил. Сего ради вопием ти сице: Радуйся, духов злобы победивый; Радуйся, чародейския книги попаливый; Радуйся, христианином быти возжелавый; Радуйся, святое крещение приявый.

Радуйся, епископом наставленный; Радуйся, чтецом во храме поставленный.

Радуйся, священномучениче Киприане, скорый помощниче и молитвенниче о душах наших.

Боготканную одежду святаго крещения приявше, о Киприане, усердно молился еси к Богу о прощении грехов, прежде содеянных, неустанно воспевая Богу: Аллилуиа.

Видев епископ подвиги и труды твоя, священномучениче Киприане, пост, многонощное бдение, коленопреклонение, молитвы слезныя, и по прошествии месяца поставил тя диаконом. Мы же, благодаряще Бога, восхваляем тя: Радуйся, день и нощь к Богу взывавый; Радуйся, руце свои к Нему простиравый.

Радуйся, о прощении Того просивый; Радуйся, слезныя молитвы Ему приносивый.

Радуйся, пламенную любовь к Богу показавый; Радуйся, священномучениче Киприане, скорый помощниче и молитвенниче о душах наших.

Проповедник истины Христовой явился еси, славный священно- мучениче Киприане, поревновавый боговидцам апостолом, просвещая люди Христовым учением, они же, познавше Господа Иисуса Христа, поют Богу: Аллилуиа.

Возсия в сердце твоем свет Божественныя благодати, Киприане, вознесе тя на высоту духовнаго совершенства, сана священническаго достигший, а послежде во епископа посвященный. Сего ради молитвами твоими ко Господу просвети и наша сердца, тепле молящихся ти: Радуйся, во епископа посвященный; Радуйся, на высоту орла вознесен-ный.

Радуйся, граде, верху горы стоящий; Радуйся, светильниче, пред Богом горящий.

Радуйся, молитвенниче к Богу неустанный; Радуйся, учителю, Богом дарованный. Радуйся, священномучениче Киприане, скорый помощниче и молитвенниче о душах наших.

Хотя Человеколюбец Господь всем спастися, дарова нам дивнаго молитвенника, заступника и целителя от духов злобы поднебесных, делы бо и словесы твоими приводил еси многих к покаянию и исправлению греховныя жизни, научая всех пети Богу: Аллилуиа.

Новый мудрейший врач явился еси миру, священномучениче Киприане, понеже молитве твоей никакия чародейственныя дела противостати не могут, сейчас же разрушаются и прогоняются, от злых человек пущенныя и лукавых бесов. Мы же, видяще в тебе таковую Божию силу, вопием ти сице: Радуйся, волшебных козней разрушителю; Радуйся, страшных бесов прогонителю.

Радуйся, от тебе же духи злобы, яко дым, изчезают; Радуйся, тяжко мучимых скоро оставляют.

Радуйся, от бед и скорбей скоро избавляющий; Радуйся, страдания в радость обращающий. Радуйся, священномучениче Киприане, скорый помощниче и молитвенниче о душах наших.

Странное чудо является притекающим к тебе с верою, священномучениче Киприане, ибо данною тебе от Бога благодатию изгоняти духи нечистыя, мучащия человека, бесы изгоняются, больные изцеляются и поют Богу: Аллилуиа.

Всем сердцем предался еси Богу и всею душею возлюбил еси Его, все твое тщание и желание направляя во еже исполнити волю Его, ты же, яко пастырь добрый, не отринул еси бедами отягченных; но предстательствуеши в молитвах пред Господом, даруя исцеления и утешение. Мы же, восхваляюще любовь твою к Богу, взываем ти сице: Радуйся, всем сердцем Христа возлюбивый; Радуйся, добродетельми преисполненный.

Радуйся, недугующим и разслабленным поможение; Радуйся, в скорбех и печалех утешение. Радуйся, наветов и искушений, от мира, плоти и диавола находящих, прогонителю; Радуйся, всех болезней душевных и телесных исцелителю.

Радуйся, священно-мучениче Киприане, скорый помощниче и молитвенниче о душах наших.

Вся ангельская воинства возвеселистася, видя тя воина Царя Небеснаго непоколебима и со дерзновением Христа проповедавша, егда веден был на мечное сечение вместе со Иустиною. Ты же болезноваше за нея, да не отречется от Христа, егда увидит тя усекнута, увещал еси мучителей, да исперва ю, а по ней и тя усекнут, подклони же под меч главы своя, Богу воспели есте: Аллилуиа.

Витии многовещаннии не возмогут по достоянию восхвалити страдания ваша за Христа, не убоялися есте прещений лютых, но со светлыми лицами представше судилищу цареву, воздвизая всех верных воспевати вам сице: Радуйтеся, веры Христовой непоколебимии исповедницы; Радуйтеся, Пречистыя Троицы дерзновении проповед-ницы. Радуйтеся, мучения лютая ни во чтоже вменившии; Радуйтеся, страдания ваша в храмах Божиих величаются.

Радуйся, священно-мучениче Киприане, скорый помощниче и молитвенниче о душах наших.

Спасти хотя души всех одержимых нечистыми духами, не преставал еси взывати ко Господу, священномучениче Киприане, тебе бо дадеся благодать молитися за ны, да помилованы и очищены воспоем Богу: Аллилуиа.

Стена твердая и крепкая ограда буди нам, священномучениче Киприане, от враг видимых и невидимых, с теплою верою и любовию к тебе прибегающих, да ограждаемы и спасаемы тобою, воспоем ти сице: Радуйся, смирением духов злобы победивый; Радуйся, огнем молитвы стрелы вражия попаливый. Радуйся, от враг видимых и невидимых стено и ограждение; Радуйся, Православныя Церкве преславное украшение.

Радуйся, оставленным врачами предивное поможение; Радуйся, прелюбимое скорбящих утешение. Радуйся, священно-мучениче Киприане, скорый помощниче и молитвенниче о душах наших.

Пение непрестанное Пресвятей Троице паче иных принесл еси, священномучениче Киприане, за Господню милость к падшим грешником, Иже благоволи недостойного достойным сотворити и сопричесть святому Его стаду. Мы же, благодаряще Бога за таковую милость к нам грешным, зовем Ему: Аллилуиа.

Светозарная свеща был еси, богомудре, в Церкви Христовой, просвещая невещественным светом души верных. Просвети и наша грехом отягченная сердца, поющих ти таковая: Радуйся, яко Господь милость Свою к падшим грешником на тебе показал есть; Радуйся, из рова погибели, яко овча заблудшее, изъял есть.

Радуйся, из недос-тойного достойным сотворенный; Радуйся, святому стаду Христову сопричтенный.

Радуйся, яко светом невещественым души просвещаеши; Радуйся, заблудших на путь правый наставляеши. Радуйся, священномучениче Киприане скорый помощниче и молитвенниче о душах наших.

Благодать дана ти от Бога попирати силу вражию и всякое сатанинское нахождение, победил бо еси враги твоя и мученической кончины достигл еси, ныне же предстоя престолу Царя славы, молися о нас, да избавимся от пленения диавольскаго и избавлены вопием Богу: Аллилуиа.

Поюще ревность твою по Бозе, дивная и преславная чудеса твоя, величаем и восхваляем тя, священномучениче Киприане, таковую благодать от Бога приемшаго, молим же тя, егда в час смерти нашея демонския полчища окружат души наша, тогда яви нам заступление свое, да избавленнии тобою, воззовем ти сице: Радуйся, от находящих вражиих сил скорое защищение; Радуйся, от скорбей и печалей избав-ление. Радуйся, Христа до конца возлюбивый; Радуйся, душу свою за Него положивый.

Радуйся, в Крове Агнчей омывыйся; Радуйся, во дворех Господних вселивыйся. Радуйся, к сонму святых сопричтенный.

Радуйся, Трисиянным Светом озаренный.

Радуйся, священномучениче Киприане, скорый помощниче и молитвенниче о душах наших.

О предивный и преславный угодниче Божий, священномучениче Киприане, скорый помощниче всем к тебе прибегающим, приими от нас недостойных хвалебное пение сие, от недугов исцели, от враг видимых и невидимых заступи и вечнаго мучения избавитися нам Господа умоли, да с тобою воспеваем: Аллилуиа.

(Этот Кондак читается трижды. Затем Икос 1 и Кондак 1)

Также Вы можете использовать аудиомолитву, которая поможет правильно настроиться на чтение акафиста.

На чтение акафиста киприану и иустине отзывы очень положительные. Верующие отмечают значительное облегчение после прочтения молитвенных слов.

Нередки случаи, когда агрессивно настроенные люди, угрожавшие молящемуся, утихомиривались, состояние человека улучшалось, а также постепенно налаживалась его жизнь. Отмечается, что вода, на которую читался акафист, также обладает мощным эффектом.

  • Молитва Киприану от порчи и колдовства
  • Акафист Пресвятой Богородице — здесь
  • Акафист Иоанну Воину — https://bogolub.info/akafist-ioannu-voinu/

Акафист Киприану и Иустине помогает в сложных жизненных обстоятельствах. Чтобы обрести божественную защиту от злых духов, рекомендуется читать этот текст ежедневно, непрестанно молясь.

Таким образом, человек будет надежно защищен от черной магии и колдовства, приворотов и порчи.

Перед чтением акафиста желательно взять благословление священника. Однако если такой возможности нет, то молитвенные слова можно произносить дома и без предварительного благословения священнослужителя.

Комментарии закрыты.